Kysy videotuotantoa

Tarvitsetko
videotuotantoa?

Video erottuu viestitulvasta ja vetoaa  tehokkaasti katsojaan. Video on erinomainen tapa viestiä lyhyesti ja ytimekkäästi – tarinan, äänimaailman ja tunnelman avulla.

Videot eivät useimmiten valmistu yksin. Johanneksen lisäksi Olohuonetuotannon lähipiiri koostuukin monipuolisista osaajista, joiden avulla toteutamme projektin kuin projektin.

Tässä esimerkki videoprojektista: Work Cars Oy:lle 2022 kesällä toteutettu Jeep Gladiator -auton mainosvideo.

Videotuotannon eteneminen

Esituotanto

Keskustellaan projektista & minkälaista tarinaa videon kautta halutaan kertoa. Videotuotannon budjetti ja sisältö on hyvä lyödä lukkoon tässä vaiheessa. Luodaan yhdessä käsikirjoitus ja suunnitellaan kuvauspäivien sisältö.

Kuvaukset

Esituotantovaiheen jälkeen on yleensä varsinaiset kuvaukset. Kuvauksien kesto riippuu täysin projektista, mutta yleensä kuvaukset kestävät puolesta päivästä muutamaan päivään. Kuvauspäivät aikataulutetaan mahdollisimman tehokkaasti.

Jälkituotanto

Kun kuvaukset on saatu niin sanotusti purkkiin, alkaa videon jälkityöstövaihe. Tässä vaiheessa videot editoidaan valmiiksi. Valmiit videot laitetaan Google Drive -linkin taakse, josta voit ne ladata.

Laita viestiä!

Mikäli kiinnostuit yhteistyöstä, soita tai lähetä tämän lomakkeen kautta viestiä. Tehdään yhdessä eeppinen videotuotanto!


    Videon editointi

    Kaipaatko projektiisi videoeditoijaa? Johannes on kokenut videoeditoija ja hän pystyy aivan varmasti auttamaan kaikenlaisissa videon jälkitöissä; editoimisessa, efekteissä, äänityössä tai värimäärittelyssä. Kysy rohkeasti lisää!

    Kysy myös valokuvausta

    Johannes tekee myös valokuvauksia: mm. lokaatio-, behind the scenes- ja hääkuvaukset onnistuu hyvin! Kysy lisää tältä sivulta löytyvällä lomakkeella!