Tietosuoja- & rekisteriseloste

Rekisterinpitäjän ja tämän edustajan nimi ja yhteystiedot

Johannes Myllymäki
Olohuonetuotanto
+358 50 536 1814
olohuonetuotanto@gmail.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Olohuonetuotanto Agency on kaikille ilmainen ja täysin vapaaehtoinen keino saada nimensä näkyviin (Olohuonetuotanto Agency -sivulle) ja saada esim. mahdollisia töitä/projekteja sivun kautta. Olohuonetuotanto Agency -sivulle kerätään eri alojen osaajien tietoja (esim. maskeeraajat, näyttelijät, ohjaajat, kuvaajat, elokuvan- & teatterintekijät jne.) koska sen avulla on helppo levittää tietoutta paikallisista (myös ulkopaikkakuntalaisista) tekijöistä mikäli esim. taho X kysyy Olohuonetuotannolta että he tarvitsevat tekijöitä tuotantoonsa.

Olohuonetuotano Agency -sivulla näkyvät jokaisen ilmoittautuneen henkilön tiedot ja ne ovat kaikkien luettavissa julkisesti. Mitään arkaluonteista tietoa, kuten:

 1. rotua tai etnistä alkuperää;
 2. henkilön yhteiskunnallista, poliittista tai uskonnollista vakaumusta tai ammattiliittoon kuulumista;
 3. rikollista tekoa, rangaistusta tai muuta rikoksen seuraamusta;
 4. henkilön terveydentilaa, sairautta tai vammaisuutta taikka häneen kohdistettuja hoitotoimenpiteitä tai niihin verrattavia toimia;
 5. henkilön seksuaalista suuntautumista tai käyttäytymistä; taikka
 6. henkilön sosiaalihuollon tarvetta tai hänen saamiaan sosiaalihuollon palveluja, tukitoimia ja muita sosiaalihuollon etuuksia.

ei kerätä. Ilmoittautuneet voivat missä vaiheessa tahansa poistua listalta.

Pyrkimys on tehdä palvelusta mahdollisimman laaja, jotta siitä olisi hyötyä mahdollisimman monelle taholle.

Rekisteröityjen ryhmä ja näihin liittyvät tiedot

Kaikki tietonsa luovuttaneet kirjataan muutaman päivän sisällä järjestelmään ja ne näkyvät sivustolla välittömästi (julkisesti). Tietonsa luovuttavat antavat itsestään seuraavia tietoja:

 1. Nimi
 2. Puhelinnumero
 3. Sähköpostiosoite
 4. Kuvaus
 5. Kokemus
 6. "Titteli" eli onko ilmoittautuja näyttelijä, maskeeraaja, kuvaaja tms.

Rekisteröityneiden ryhmää ei ole millään lailla rajattu. Toki toive on, että koska Olohuonetuotanto on elokuviin & TV tuotantoihin erikoistunut yritys; tietonsa luovuttavat ovat jollain lailla kiinnostuneet kyseisistä asioita. Elokuvat & TV on laaja aihe; joten tuottajat, maskeeraajaat, näyttelijät, kuvaajat, lavastajat jne. kaikki ovat vapaita ilmoittautumaan.

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta järjestelmän sisältä ulkopuolisille, mutta tiedot ovat kaikkien luettavissa julkisesti verkkosivulta. Mitään arkaluonteista tietoa (kts. yltä) ei kerätä. Sivu on julkinen tietopalvelu, jonka voi jakaa missä tahansa verkkopalvelussa. Sivun ja sivun sisällöstä löytyvien tietojen jakamista ei ole millään lailla rajoitettu. Sivu on julkinen eikä vaadi kirjautumista.

Rekisterin tietosuoja

Rekisterin tietosuojaan on panostettu. Käytössä on WordPress -sisällönhallintajärjestelmä jota päivitetään jatkuvasti; lisäksi käytössä on mm. WordFence -tietoturvalisäosa mikä parantaa WordPressin tietoturvaa entisestään. Järjestelmän taustalla olevat tunnukset ja salasanat ovat kaikki vahvoja ja php-muuttujien "suolaukset" ovat käytössä. PHP-virheilmoitukset on piilotettu ja WordPressin koodieditoriin on ulkopuolisilta rajoitettu pääsy. Kirjautumisien määrää on rajoitettu ja sivustosta otetaan varmuuskopio ajoittain, jotta tiedot säilyvät. Tarkempia tietoja voit kysyä sivuston ylläpitäjältä.

Mietityttääkö jokin?

Ota yhteyttä:
Johannes Myllymäki
+358 50 536 1814
olohuonetuotanto@gmail.com